Go to Top

Wij zijn

Wij zijn

Spontaniteit, humor en vertrouwen geven.
Mijn naam is Harry Heijblok en deze drie punten vormen de kern van mijn spel. Samen met collega-acteurs verzorg ik met mijn bedrijf Heijblok Theater en Training de theatrale invulling van studiedagen, jubilea en workshops. Daarnaast verzorgen wij in overleg met organisaties trainingen en conferenties. Deze variëren van trainingen voor het vergroten van werkplezier tot werkconferenties om knopen door te hakken. Meer informatie hierover kunt u vinden bij het tabblad trainingen.

Overtuiging

Theater is méér dan amusement
Bij openingen, afsluitingen en creatieve invullingen van dagen willen wij het publiek iets meegeven. Een andere kijk op de zaak, vertrouwen, betrokkenheid bij uw thema. Om dit te bereiken maken wij veelvuldig gebruik van humor en de interactie met het publiek.

Veiligheid om te experimenteren
Bij trainingen staat de ontwikkeling van het individu of de groep centraal. Door te sparren met acteurs en trainers kunnen deelnemers vrijelijk verschillende mogelijkheden van reageren testen zonder gevolgen. Om dat experiment aan te durven gaan, is vertrouwen en een veilige sfeer noodzakelijk. Door de juiste begeleiding te bieden, creëren wij een zo veilig mogelijke sfeer. Zo profiteren de deelnemers en dus uw organisatie maximaal van de training.

Locatie

Heijblok Theater en Training is landelijk actief.
Heijblok Theater en Training is gevestigd in Lent, gelegen in Gelderland tussen Arnhem en Nijmegen. Dat betekent niet dat wij aan deze regio gebonden zijn. Wij spelen door het hele land, maar zijn met name actief in midden en zuid Nederland. Den Bosch (Helmond, Eindhoven), Ede (Wageningen en Tiel) en Roermond en Venlo.